Lyömätön tiimi

Me Tamturbolaiset elämme ja hengitämme paineilmaa. Tiimimme koostuu teknologian ja liiketoiminnan eri osa-aluieden alansa parhaista osaajista. Haluatko haastaa itsesi ja kuulua kompressoriteknologian edälläkävijätiimiin sekä olla mukana rakentamassa alansa johtavaa yritystä? Liity turbo-tiimiin!

 

Master Data Spesialisti kesätöihin

 

Haemme kesätyöntekijää työskentelemään master datan kanssa. Olet mukana yrityksemme PLM, ERP ja CRM käyttöönottoprojektissa valmistelemassa master dataa ja luomassa käytäntöjä sen ylläpitoon. Laadukas master data on jokaisen hyvän järjestelmän perusta. Suuressa osassa työnkuvaasi on nimikkeiden ja rakenteiden master data. Osana projektia työskentelet asiakas- ja toimittajadatan kanssa. Sidosryhminäsi toimivat tuotepäälliköt, myynti, operaatiot ja projektitiimi.
 
Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on erittäin vahva Excel osaaminen. Osaat pyöritellä suuriakin datamääriä. Nimikkeenhallinta ja tuoterakenteet ovat sinulle tuttuja käsitteitä ja ymmärrät kuinka tuoterakenteet muodostuvat. Ymmärrys PLM tai ERP järjestelmien toiminnasta on eduksi. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, tarkka ja otat vastuuta tehtäviesi loppuun viemisestä.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV 25.3.2018 mennessä osoitteeseen info@tamturbo.com otsikolla "Master Data Spesialisti kesätyö". Kerro myös, milloin pääsisit aloittamaan ja mihin asti pystyt työskentelemään.
Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla info@tamturbo.com tai puhelimitse Henrietta Hako-Rita, kehityspäällikkö - järjestelmät ja prosessit, puh. +358 40 483 9271
 
Soittoaika 1. 27.2 klo 9-11
Soittoaika 2. 7.3 klo 11-14

 

Onko sinussa ainesta?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@tamturbo.fi.