News

Tamturbo offers you once in a lifetime opportunity!

12.2.2014

Tamturbo on tekemässä globaalia läpimurtoa uuden sukupolven turbokompressorilla, joka vastaa kasvavaan tarpeeseen tuottaa energiatehokasta ja puhdasta, öljytöntä paineilmaa eri teollisuudenaloille. Yrityksen turbokompressoriteknologia esiteltiin menestyksekkäästi keväällä 2013 Saksassa Hannoverissa paineilma-alan suurimmilla messuilla maailmassa, ja se on jo saanut huomattavaa maailmanlaajuista huomiota osakseen.

 

Vastataksemme voimakkaasti kasvavaan kysyntään, haemme kokeneeseen turbotiimiimme

 

Mekaniikkasuunnittelijaa turbokompressoripakettien kehitykseen

 

Haemme sopivasti kokenutta ja samalla ammatillisesti energistä ja tavoitteellista mekaniikkasuunnittelun ja tuotekehityksen ammattilaista. Modulaarisesti rakentuvan tuoteperheemme innovaatiot ovat jo olemassa ja tulemme suunnitellusti siirtymään tuotantovaiheeseen.  Hakemamme mekaniikkasuunnittelija ymmärtää perehdytyksen jälkeen konseptimme ja kykenee ottamaan oman osansa mekaniikkasuunnittelun vastuista. Suunnittelun kohteina ovat muun muassa runkorakenteet, putkistot, ohutlevyrakenteet sekä niihin liittyvän dokumentoinnin tuottaminen, joita ovat esimerkiksi osien valmistuskuvat, kokoonpanokuvat sekä osto-osien dokumentointi.

 

CAD (Inventor) tai muu 3D-suunnittelutyökalujen tuntemus on edellytyksenä työn hoitamiselle, samoin sujuva englannin kielitaito.

 

Arvostamme kokemusta kompressoripakettien suunnittelusta, mutta se ei ole välttämätön vaatimus hakijan kokemustaustan suhteen. Tärkeintä tehtävässä on järjestelmällinen toimintatyyli ja kyky loogisen ajatteluun sekä ehdottomana vaatimuksena hyvä yhteistyötaito muiden ammattilaistemme ja asiakkaidemme kanssa. Pidämme arvossa kokemusta vaativista tuotekehitysprojekteista ja/tai konseptisuunnittelusta. Koneistuksen menetelmien tunteminen olisi tehtävässä eduksi.

 

Työpaikka tulee sijaitsemaan Ylöjärvellä. Valinta tullaan tekemään helmikuun aikana. Yrityksemme lähivuosina odotettavissa oleva voimakas kansainvälinen kasvu tulee tarjoamaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä ja markkinoimassa uutta huipputeknologiaa globaalisti ja siten saada jatkuvasti kasvavia haasteita yrityksen eri toiminnoissa.

 

Lisätietoja tehtävästä Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n asiantuntijoilta Matti Helanti p. 050 444 4456 ja Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455

 

Jätä hakemuksesi 19.2.2014 mennessä:

 

Hae työpaikkaa »