News

Turbotiimiin etsitään talouspäällikköä/kontrolleria

29.1.2018

Tamturbo_talouspaallikko_rekry_linkedin_698x400px_v1

 

Liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti etsimme turbotiimiimme Ylöjärvelle

 

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ/KONTROLLERIA

 

Uudessa tehtävässämme talouspäällikkönä/kontrollerina olet rakentamassa Tamturbon taloutta kohti kansainvälisen keskisuuren pörssilistatun yrityksen talousraportointia sekä niitä tukevia prosesseja ja järjestelmiä. Talousraportoinnilla pyrit mallintamaan ja ennustamaan nykyhetken lisäksi myös yhtiön tulevaisuuden näkymiä, mikä on keskeistä liittyen yhtiön kovan kasvuvaiheen johtamiseen ja rahoitukseen. Teet tiiviistä yhteistyötä yhtiön eri toimintojen vetäjien kanssa ja tuet heitä työssään talouden näkökulmasta. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

 

Olet kärsivällinen ja kykenevä organisoimaan kasvuyrityksen useita haastavia tehtäviä positiivisella asenteella. Vuorovaikutuksesi on luontevaa erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet aloitteellinen ja viet meneillään olevia hankkeita itsenäisesti ja tehokkaasti maaliin. Arvostamme loputonta uteliaisuutta, oppimishalua ja kiinnostusta alan liiketoimintaa ja teknologiaa kohtaan sekä palavaa tarvetta saada asioita aikaan.

 

Yrityksemme lähivuosien voimakas kansainvälinen kasvu tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana viemässä uutta huipputeknologiaa maailmalle. Pääset näkemään yrityksen läpileikkauksen aitiopaikalta ja rakentamaan meidän näköistämme talousorganisaatiota.

 

Me Tamturbolaiset elämme ja hengitämme paineilmaa. Haluatko haastaa itsesi ja kuulua kompressoriteknologian edelläkävijätiimiin sekä olla mukana rakentamassa alansa johtavaa yritystä? Liity turbotiimiin!

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen info@tamturbo.fi. Otsikoi viestisi ”Talouspäällikkö/kontrolleri”.

 

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Toimitusjohtaja Timo Pulkki, puh. 050 527 6670.