Tietoa Tamturbosta

Yritys ja ihmiset öljyttömän vallankumouksen takana

 

60-luvulta lähtien Pirkanmaalla on syntynyt monta kompressoreihin liittyvää innovaatiota, joista useaan liittyy tavalla tai toisella Kimmo Laine, toinen Tamturbon perustajista ja kompressorialan grand old man. Kimmo jakoi näkemyksensä öljyttömästä tulevaisuudesta maailmallakin tunnetun suurnopeusteknologian guru Jaakko Säiläkiven kanssa, joka on toinen Tamturbon perustajista vuonna 2010.

 

Nyt visio on muuttunut kansainväliseksi menestystarinaksi Tamturbon kehittäessä, valmistaessa ja markkinoidessa öljyttömiä turbokompressoreita sekä OEM-ratkaisuja. Nopeasti kasvava Tamturbo viitoittaa tietä kohti energiatehokasta ja ympäristöystävällistä paineilmaa sekä merkittävästi pienempiä elinkaarikuluja.

 

Tamturbo rakentaa menestyksensä kattavan asiantuntijajoukon, maailmanlaajuisen kontaktiverkoston ja vahvan paikallisen osaamisen varaan arvostaen niin henkilökuntaansa kuin asiakkaitaankin. Tamturbo on sitoutunut lupaukseensa tuottaa asiakkailleen merkittävää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

 

Tamturbon palkittu teknologia tulee muuttamaan koko tavan, jolla paineilmaa tuotetaan maailmassa. Siten yritys suuntaakin kohti alan merkittävien toimijoiden joukkoa vuoteen 2020 mennessä. Heidän liiketoimintamallinsa perustuu niin Tamturbo -merkkisiin valmiisiin kompressorijärjestelmiin kuin OEM-kumppanuuksiin, sekä ylläpito-, huolto- ja teknologiaratkaisuihinkin. Matka kohti tavoitetta kiihtyy kovaa vauhtia.

 

 

Jaakko Säiläkivi and Kimmo Laine

 Jaakko Säiläkivi ja Kimmo Laine