Pitkäikäisyyttä ja elinkaarisäästöjä

 

Öljytön paineilma on yhä useammin perusvaatimus, jota ilman teollisuus ei pärjää. Tamturbon paineilmakompressori tarjoaa ratkaisun, jolla öljyttömän paineilman tuotanto on edullisempaa joka päivä. Vähän huoltoa, paljon käyttötunteja ja ylivoimaista energiatehokkuutta.

Yksinkertainen, luotettava, suorituskykyinen

Turbokompressoriemme sydämenä toimii yksinkertaisen elegantti kompressoriratkaisumme.

Mistä säästöt tulevat?

Uusin turbokompressoritekniikka tuo monenlaisia säästöjä.

Lue lisää Tamturbon teknologian tuomista hyödyistä!

icon_2
icon_3
icon_4
icon_5

Mistä säästöt tulevat?

Joustava rahoitusmalli

Oli liiketoimintasi millaista tahansa, meillä on sinulle sopiva ratkaisu. Leasing-rahoitusmallissamme maksat kuukausittain kiinteän summan, joka kattaa kaiken paineilman tuotantoon tarvittavan sähköä lukuun ottamatta. Sinun ei tarvitse valmistautua odottamattomiin kuluihin ja voit sijoittaa pääoman ydinliiketoimintaasi. Yllätyksiä ei ole luvassa.

Öljytöntä paineilmaa

Koko päätuotelinjamme koostuu ISO 8573-1 standardin 0-luokan öljytöntä paineilmaa tuottavista kompressoreista. Öljynerottimille ei ole tarvetta, eikä suodattimista synny tehohäviötä.

Uudenlainen tehonsäätö

Tamturbon innovatiivinen tehonsäätöjärjestelmä laajentaa tehokasta säätöaluetta kymmeniä prosenttiyksikköjä perinteisiin säätöjärjestelmiin verrattuna.

Edut kilpailevaan teknologiaan verrattuna

 

Monimutkaisen rakenteen ja kulumisen myötä kuivaruuvikompressorin hyötysuhde heikkenee nopeasti. Tämä lisää energiankulutusta ja huollontarvetta.

 

Perinteiseen kompressoriteknologiaan verrattuna Tamturbon turbokompressori säästää elinkaarensa aikana 20–30 % sähkö- ja ylläpitokuluissa.

Tuote-esitteet

Etävalvonta ja palvelut

chart-icon

PARANNA TUOTTAVUUTTA

Tamturbon valinnainen etävalvontapalvelu integroituu suoraan kompressorin valvontajärjestelmään. Tämä mahdollistaa niin yksittäisen kompressorin kuin koko paineilmajärjestelmänkin tuottavuuden seuraamisen ja raportoinnin reaaliajassa. Etävalvonnan avulla parannat paineilmantuotantosi tehokkuutta entisestään.

wrench-icon

OPTIMOI HUOLTO JA YLLÄPITO

Etävalvonta mahdollistaa kompressorin kunnon seurannan ja analysoinnin. Voit hyödyntää tätä tietoa huoltotarpeen optimointiin ja ennakointiin todellisen käyttöasteen ja kunnon seurannan perusteella.

human-icon

ETÄDIAGNOSTIIKKA JA TEKNINEN TUKI

Etädiagnostiikka mahdollistaa tekniselle tuellemme reaaliaikaisen vianetsinnän ja tietojen analysoinnin kompressorisi sijainnista riippumatta.

Tamturbo_flexible_financing_icon_76x76px-1

TARPEISIISI MUKAUTUVAT PALVELUT

Voit valita eritasoisia palvelusopimuksia: yksittäisistä varaosatoimituksista ja korjauksista ennakoivaan kunnossapitoon tai täyden palvelun ratkaisuun, johon sisältyy myös laitteen rahoitus. Sen myötä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi meidän huolehtiessamme paineilmastasi.