News

Tamturbo rekrytoi – Liity vallankumoukseen

23.5.2017

Tamturbo_vastuunkantaja_rekry_fb_1200x630px_v2

 

Tamturbo kehittää, valmistaa ja markkinoi öljytöntä paineilmaa tuottavia turbokompressoreita sekä OEM-turboyksiköitä. Suurnopeusteknologialla toteutettuna paineilman tuotanto on täysin öljytöntä, energiatehokasta ja huoltovapaata. Tamturbon tavoitteena on olla vuoden 2022 loppuun mennessä itsenäinen keskisuuri kompressorivalmistaja, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa. Yhtiön arvioidaan luovan kotimaahan satoja työpaikkoja sekä yrityksen sisällä että alihankkijoiden palveluksessa. Yrityksessä on mittava kokemus kompressori-, suurnopeus- ja turboteknologioista sekä vahva intohimo tekemiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä.

 

Kansainvälisen liiketoiminnan kasvaessa voimakkaasti etsimme turbotiimiimme lisää vastuunkantajia:

 

OPERATIIVINEN PÄÄLLIKKÖ

 

Operatiivisena päällikkönä vastaat Tamturbon tilaus-toimitusketjun hallinnasta ja kehittämisestä. Operatiivisena päällikkönä olet avainroolissa rakentamassa Tamturbon tulevaisuutta ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vankka kokemus hankinnasta, sekä materiaalihallinnan ja kokoonpanon organisoinnista. Vastaat Tamturbon oman kokoonpanon lisäksi sopimuskokoonpanon onnistumisesta. Olet kovan luokan ammattilainen, jolle toimittajavalinnat ja hankintaneuvottelut ovat arkipäivää. Olet toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä noin kymmenen vuoden ajan.

 

Tehtävässäsi menestyäksesi ymmärrät laadun merkityksen osana yrityksen menestystä ja olet valmis ottamaan laadun kehittämisen vastuullisesi. Olet hankkinut myös kokemusta tilaus-toimitusketjuun liittyvien järjestelmien valinnasta ja käyttöönotosta. Sinulla on luja tahto luotsata vastuualuettasi menestykseen ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tiimisi kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Pulkki, puh. 050 527 6670.

 

TURBOKOMPRESSOREIDEN MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

 

Turbokompressoreiden mekaniikkasuunnittelijana vastaat moottoreiden, turbojen, jäähdytyskomponenttien ja niiden kokoonpanojen toiminnallisesta suunnittelusta. Vastuullasi on myös oman osa-alueesi suunnittelun dokumentaatio.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli osaat hahmottaa suurempia kokonaisuuksia unohtamatta komponenttien yksityiskohtia. Projektiluonteinen ja nopearytminen työ on sinulle tuttua.

 

Tehtävässä menestyäksesi prosessitekniikka, materiaalit ja valmistusteknologiat sekä koneturvallisuus ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät, kuinka tuotteistusprosessi etenee ja osaat hyödyntää suunnittelutyökaluja sujuvasti. Järjestelmällisyys on yksi suurimmista vahvuuksistasi, mikä on todennettavissa työtavoissasi sekä työjäljessäsi – dokumentaatio on aina ajan tasalla ja kunnossa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Kaura, puh. 040 506 2424.

 

TEKNISEN TUEN INSINÖÖRI

 

Teknisen tuen insinööri toimii Tamturbon kansainvälisten OEM- ja jakelijakumppaneiden sekä loppuasiakkaiden teknisenä tukena. Vastuullasi ovat tuotemitoitukset ja -suunnittelu sekä asiakaskoulutukset materiaaleineen.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on ymmärrystä prosessitekniikasta sekä siihen liittyvästä automaatio- ja sähkötekniikasta. Sinulla on kokemusta nykyaikaisista teknisen tuen työkaluista sekä asiakastukijärjestelmien kehittämisestä.

 

Tehtävässä menestyäksesi nautit työstä kumppaneidemme ja asiakkaidemme parissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Mielestäsi ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, vaan parannettavaa koulutus- ja tukimateriaalissa. Teet kaikkesi, jotta asiakkaallamme on täysi luottamus toimintaamme ja teknologiaamme. Osaat valita oikean ratkaisun oikeaan tilanteeseen ja luoda asiakkaalle edellytyksiä toimia itsenäisesti tuotteidemme parissa. Olet avainasemassa välittämässä tietoa asiakkaiden tarpeista Tamturbon tuotehallinnalle. Ymmärrät, että asiakkaidemme ja kumppaneidemme menestys on avain Tamturbon menestykseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Lammi, puh. 040 740 1737.

 

ASENTAJA

 

Tuotantomme lähtiessä täyteen vauhtiin tarvitsemme asentajaa turbokompressoriemme kokoonpanoon. Kokoonpanossa teemme yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa.

 

Tehtävässä menestyäksesi olet asenteeltasi aktiivinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet hankkinut kokemusta laitekokoonpanojen asentamisesta. Ymmärrät erilaisista osakokonaisuuksista syntyvien kokoonpanojen yksityiskohtia ja osaat soveltaa osaamistasi. Olet ylpeä työsi jäljestä ja pyrit tekemisessäsi aina parhaaseen laatuun.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Kaura, puh. 040 506 2424.

 

 

Yrityksemme lähivuosien voimakas kansainvälinen kasvu tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana kehittämässä uutta huipputeknologiaa globaalisti. Tamturbon valmistuskapasiteetti tulee olemaan vuositasolla 1000 kompressoria liikevaihdon ollessa 100 miljoonaa euroa.

 

Jätä hakemuksesi 11.6.2017 mennessä osoitteeseen info@tamturbo.fi otsikolla “Operatiivinen päällikkö”, ”Mekaniikkasuunnittelija”, ”Teknisen tuen insinööri” tai ”Asentaja” hakemasi paikan mukaisesti. Lisätietoa yrityksestämme löydät osoitteesta www.tamturbo.fi

IMG_3999