News

Liity kompressorialan vallankumoukseen

16.3.2015

Tamturbo on tekemässä globaalia läpimurtoa uuden sukupolven turbokompressorilla, joka vastaa kasvavaan tarpeeseen tuottaa energiatehokasta ja puhdasta, öljytöntä paineilmaa eri teollisuudenaloille. Yrityksen turbokompressoriteknologia esiteltiin menestyksekkäästi keväällä 2013 Saksassa Hannoverissa paineilma-alan suurimmilla messuilla maailmassa, ja on siitä asti saanut huomattavaa maailmanlaajuista huomiota osakseen. Nyt Tamturbo on paketoinut suurnopeusteknologiaan perustuvan turbokompressorinsa ensimmäistä kertaa valmiiksi kompressoriyksiköiksi, joista ensimmäiset tuotteet tullaan esittelemään maailmanmarkkinoille ja OEM –kumppaneille samoilla ComVac messuilla Hannoverissa huhtikuussa 2015.

Vastataksemme voimakkaasti kasvavaan kysyntään, haemme kokeneeseen turbotiimiimme

 

Myyntipäällikköä

 

Haemme sopivasti kokenutta ja samalla ammatillisesti energistä ja tavoitteellista myynnin ammattilaista.

 

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkaiden hoidosta Suomessa ja globaalisti. Lisäksi tulet kouluttamaan ja tukemaan Tamturbo –merkkisten kompressorien edustajia myymään tuotteitamme maailmanlaajuisesti.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee omata nälkäinen ja aikaansaava asenne uusien asiakkaiden hankkimiseksi sekä palveluhenkisyyttä ja toteutuskykyä hankittujen asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi.

 

Työ tulee sisältämään paljon matkustamista Suomessa sekä ympäri maailmaa asiakastapaamisiin, projektipalavereihin ja kouluttamaan kumppaneitamme. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Ylöjärvellä.

 

Valinta tullaan tekemään huhtikuun aikana. Yrityksemme lähivuosina odotettavissa oleva voimakas kansainvälinen kasvu tulee tarjoamaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä ja markkinoimassa uutta huipputeknologiaa globaali