Suoravetoinen, öljytön turbokompressori

Yksinkertainen on kaunista

 

Poistimme turhan, jätimme oleellisen. Tuloksena syntyi teknologinen vallankumous, jonka jälkeen paineilman tuotanto ei ole entisellään: turboteknologiaamme perustuva suoravetoinen, öljytön, energiatehokas ja lähes huoltovapaa paineilmakompressori.

 

Tamturbon suoravetoinen kompressori päihittää nykyiset teknologiat ylivertaisilla ominaisuuksillaan. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuus, prosessit, sairaalat ja muut puhdasta, öljytöntä paineilmaa tarvitsevat sovellukset.

 

Lue lisää >>

 

 

 

Laske säästösi

Paljonko voisit säästää paineilman tuotantokuluissa? Ota selvää!

Laske säästösi >>

Tamturbon uutiset

  • Hako-Rita, kehityspäällikkö – järjestelmät ja prosessitTurboteamiin uutta osaamista: Henrietta Hako-Rita kehityspäällikkö – järjestelmä ja prosessit, aloitti tammikuussa 2018. Hako-Ritalla on pitkä kokemus prosessien ja järjestelmien kanssa työskentelystä, sekä niiden koulutustehtävistä. Aikaisemmassa tehtävässään Konecranes Oyj:llä hän oli vastuussa prosessien ja järjestelmien kehittämisestä varaosadokumentaatioon liittyen.   ”Haluamme rakentaa Tamturbon prosessit ja järjestelmät tukemaan kasvavaa kansainvälistä asiakas ja jälleenmyyjäverkostoamme. Tulemme tarjoamaan älykkäämpää toimitusketjua […]
    Read more >
  • Turbotiimiin etsitään talouspäällikköä/kontrolleriaUudessa tehtävässämme talouspäällikkönä/kontrollerina olet rakentamassa Tamturbon taloutta kohti kansainvälisen keskisuuren pörssilistatun yrityksen talousraportointia sekä niitä tukevia prosesseja ja järjestelmiä. Talousraportoinnilla pyrit mallintamaan ja ennustamaan nykyhetken lisäksi myös yhtiön tulevaisuuden näkymiä, mikä on keskeistä liittyen yhtiön kovan kasvuvaiheen johtamiseen ja rahoitukseen. Teet tiiviistä yhteistyötä yhtiön eri toimintojen vetäjien kanssa ja tuet heitä työssään talouden näkökulmasta. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.
    Read more >
  • Tamturbo Suomen kiinnostavimpien kiertotalousyhtiöiden listalla  Sitra, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto, uskoo, että kiertotalous on Suomelle miljardiluokan business mahdollisuus ja näin uskomme mekin Tamturbolla. Tamturbo® Touch-Free™ teknologian paineilmakompressori säästää energiaa ja luontoa. 15% koko maailman teollisuuden käyttämästä sähköstä ja 5% koko sähkönkulutuksesta kuluu paineilman tuottamiseen. Lähes kaikilla teollisuuden aloilla paineilmaa tuotetaan koneiden, työkalujen ja linjastojen käyttöön. Pelkästään EU:ssa on yli miljoona teollisuuden paineilmakompressoria […]
    Read more >